• Ral·li RACC Catalunya - Costa Daurada

  La cursa automobilística tindrà un tram especial pel mític recinte de motor de Montjuïc. La cinquantena edició de la prova se celebrarà del 23 al 26 d’octubre.

  Més informació

 • Cursa per l'Esperança

  El diumenge 26 d’octubre s’estrena aquesta nova prova atlètica en suport a les malalties minoritàries. Hi ha un circuit de 5 km i un altre de 10 km, que transcorreran pel parc del Fòrum.

  Vés al web

 • 'Correm junts amb la discapacitat intel·lectual'

  El diumenge 26 d’octubre tindrà lloc aquesta milla solidària amb les persones amb discapacitat intel·lectual. La cursa se celebrarà per Sarrià.

  Vés al web

 • Ciutat de Barcelona de Rem

  Aquest cap de setmana, des de la rambla de Mar, sortiran les regates d’aquest trofeu internacional. Hi participaran diversos clubs catalans, portuguesos i francesos.

  Més informació

 • La Federació Catalana de Pilota celebra noranta anys

  Al costat de la federació, el Club Vascònia celebra també el seu 90è aniversari. Conegueu una mica més la seva història.

  Aneu al web

Actualitat

23/10/2014 - 21:11

Barcelona gaudeix amb el Mundial de Ral·lis

Motor. La cituat ha acollit un tram urbà per l’esplanada de Montjuïc en el marc del 50è aniversari del RallyRacc Catalunya – Costa Daurada.

23/10/2014 - 14:16

El futbol de Barcelona, amb la Fundació Barraquer

Esports. Antics jugadors dels principals clubs de futbol de la ciutat, el FC Barcelona i el RCD Espanyol, participaran en un partit benèfic aquest diumenge, 26 d’octubre.

23/10/2014 - 13:54

'Correm junts amb la discapacitat intel·lectual’

Esports. Aquest diumenge, 26 d’octubre, se celebrarà una nova edició d’aquesta milla solidària per Sarrià.

22/10/2014 - 16:04

Dinovè Ciutat de Barcelona de Rem

Esports. Aquest cap de setmana, les aigües del port de Barcelona acolliran la nova edició d’aquest Trofeu Internacional.

Llegir més