• La Milla Sagrada Família arriba amb força

  Milers de persones, des de benjamins fins a veterans, correran 1.609 metres al voltant del mític temple de Gaudí i les places que l’envolten. Enguany també s’estrena “Les 5 milles”, una cursa de 8 km.

  Més informació

 • Una cursa, quinze anys de RAC1

  Aquest diumenge, 26 d’abril, se celebra el quinzè aniversari d’aquesta ràdio amb una prova popular de 5 km per les Corts.

  Més informació

 • 47è Torneig Internacional de Polo

  El “Barcelona Polo Challenge Negrita Cup” porta, del 25 al 26 d’abril, aquesta competició que reunirà, al Reial Club de Polo de Barcelona, els millors polistes internacionals. La segona fase de la competició tindrà lloc de l’1 al 3 de maig.

  Més informació

 • El Godó porta el millor tennis del món a Barcelona

  Des del dissabte 18 d’abril i fins al dilluns 26, el Reial Club de Tennis de Barcelona és la seu d'un dels tornejos més importants de l’any, un clàssic: el Barcelona Open Banc Sabadell - 63è Trofeu Conde de Godó

  Vés al web

 • Nou web Dones i Esport

  El nou espai en línia vol donar visibilitat a l’esport femení i a les iniciatives que s’ocupen de promoure’l, com el premi Dona i Esport o els quaderns Dones i Esport, entre altres propostes.

  Vés al web

 • Com uniries tecnologia i esport?

  Barcelona demana a la ciutadania idees sobre com poden ajudar les noves tecnologies a la pràctica esportiva.

  Participa

Actualitat

24/04/2015 - 14:08

Cap de setmana d’activitat al Godó

Esports. A part dels partits habituals del torneig, l’estand municipal del Village del torneig bullirà d’activitat aquest 25 i 26 d’abril.

23/04/2015 - 16:07

2a Festa SUP per la curació de la leucèmia

Esports. Per segon any consecutiu, aquest diumenge 26 d’abril tindrà lloc una jornada de platja i pàdel surf de suport a la Fundació Josep Carreras contra la leucèmia.

23/04/2015 - 13:42

Partit de futbol solidari Carmel CD -U.B Catalònia

El partit contra la U.B. Catalònia se celebra el 26 d'abril a les 12 hores. L'entrada es paga amb aliments.

23/04/2015 - 11:13

Barcelona Polo Challenge - Negrita Cup

Esports. Aquest cap de setmana, 25 i el 26 d’abril, i el primer cap de setmana de maig, de l’1 al 3, tindrà lloc la 47a edició d’aquest torneig internacional de polo.

Llegir més