• Arriba la Milla més emblemàtica de Barcelona

  Aquest diumenge, 27 d’abril, la Milla Sagrada Família - 8è Trofeu Internacional de Barcelona reunirà milers de corredors que faran la volta al temple de la Sagrada Família.

  Més informació

 • 46è Torneig Internacional de Polo BCN Polo Challenge

  Del 25 al 4 de maig, el Reial Club de Polo és la seu d'aquesta competició que enfrontarà sis equips internacionals. La competició forma part de la Barcelona Equestrian Challenge, un projecte impulsat per l’Ajuntament de Barcelona.

  Més informació

 • Quantes escales podreu pujar?

  La Barcelona City Trail proposa per primera vegada a la capital catalana una cursa d’11,5 km, amb 200 m de desnivell, que transcorrerà per parcs, escales, turons, ponts i carrers de Barcelona amb l’objectiu de fer del recorregut una aventura.

  Vés al web

 • L’esport inclusiu en la competició escolar

  L’Eva té 8 anys, va amb cadira de rodes i juga al bàsquet en competicions escolars com una més de l’equip. Ella és l’exemple que l’esport no té barreres i que és a l’abast de qualsevol persona amb discapacitat.

  Vegeu el vídeo

 • Comença la campanya de vacances d’estiu

  Ja podeu consultar totes les activitats al web de Vacances d’Estiu.

  Accedeix al web

 • Presentació de l'Institut Barcelona Esports

  La tinenta d'alcalde Maite Fandos us dóna la benvinguda al nou web i us presenta l'àrea en la seva totalitat.

  Benvinguda

Actualitat

22/04/2014 - 17:15

El Barcelona Tai Chi Meeting celebrarà la segona edició

Esports. Els dies 2, 3 i 4 de maig, la capital catalana és la seu de la segona edició d'aquesta trobada internacional d'aquesta art marcial amb tants beneficis per a la salut.

22/04/2014 - 15:46

Comencen les inscripcions als Campus Olímpia.

Esports. A partir d’avui, dimarts 22 d’abril, ja podeu inscriure els vostres fills i filles a les activitats esportives de vacances d’estiu, així com a les de lleure i a les socioculturals.

22/04/2014 - 11:26

El Barcelona Open Banc Sabadell - 62è Trofeu Conde de Godó de Tennis inicia una setmana plena d’activitat

Esports. Després de l’inici del torneig de tennis més important de l’any, la competició continua així com tot un seguit d’actes a l'estand municipal.

Llegir més