• Torna la Cursa Barça

  Amb sortida i arribada al Camp Nou, aquesta prova atlètica de 10 quilòmetres recorrerà el districte de les Corts. Una bona manera d’entrenar-se de cara a la imminent Cursa de la Mercè.

  Més informació

 • Últims dies per inscriure's a la Cursa de la Mercè

  Aquesta setmana és la darrera per inscriure's a la cursa de 10 km. De nou la prova atlètica de la Festa Major serà una prova solidària i oberta a tota la ciutadania.

  Vés al web

 • 3a Caminada de la Festa Major d’Horta

  Amb un recorregut de 10 quilòmetres, la caminada se celebrarà el dissabte 5 de setembre. Les inscripcions gratuïtes es poden fer al Centre Esportiu Municipal Horta.

  Més informació

 • 12è Trofeu Futurs Campions de Tir amb Arc

  Aquest diumenge 6 de setembre, infants i joves arquers de Catalunya, menors de 21 anys, estan convidats a competir de 10.00 a 13.00 hores al Camp Municipal de Tir amb Arc del Fossat del Castell de Montjuïc. 

  Més informació

 • 1r Torneig Woman World Winner

  Del 31 d’agost al 6 de setembre es disputa aquesta competició, un torneig internacional que s’estrena a Barcelona per fomentar el tennis femení de primer nivell.

  Més informació

 • Aneu assajant la coreografia!

  Ja us podeu inscriure a la Festa del Fitnes i reservar una plaça per a la gran classe col·lectiva que tindrà lloc a l’avinguda de la Reina Maria Cristina el proper 20 de setembre. I mentre arriba el dia, podeu preparar-vos aquesta coreografia i descobrir algunes coses més de la festa.

  Vés al web

 • Les piscines i les platges, eines contra la calor

  La majoria de piscines descobertes municipals han obert les seves portes i esdevenen el mitjà ideal per fer activitat física i no patir calor. Alhora, una bona alternativa és l'esport a les platges i a les aigües del litoral barceloní.

  Més informació

Actualitat

04/09/2015 - 13:04

L’esport en edat escolar obre un nou curs

Esports. Ja tenim nova guia esportiva per a infants en edat escolar, tant en horari escolar com extraescolar, així com la nova convocatòria de sol·licitud de subvencions.

02/09/2015 - 10:14

El Parc Esportiu Urbà de les Corts és l'escenari de la prestigiosa Adidas Skate Copa

Esports. L'esdeveniment tindrà lloc al Parc Esportiu Urbà Áurea Cuadrado, que es va inaugurar l'any passat, aquest dissabte, 5 de setembre.

03/09/2015 - 12:51

Més de 200 inscrits a la Caminada Solidària de Festa Major d’Horta

Esports. La caminada, organitzada per la Unió Esportiva Horta, la Unió Atlètica Horta i la Unió Excursionista d’Horta, se celebra aquest dissabte, 5 de setembre.

03/09/2015 - 12:31

Un bon mes per iniciar-se en les aigües obertes

Esports. Amb el Club Neda el Món, aquest mes de setembre s’ofereixen diverses sessions d’entrenaments al mar.

Llegir més