• Entrenament de força, resistència i alta intensitat

  El primer Fòrum Dona i Esport, que tindrà lloc el proper 21 de març, escalfa motors amb aquesta sessió gratuïta de Cross Zircuit al CEM Nova Icària, el dissabte 31 de gener a partir de les 11.00 hores.

  Més informació

 • Sortida del 18è Ral·li Monte-Carlo Històric

  Aquest divendres 30 de gener, l’avinguda de la Catedral tornarà a ser l’escenari de la sortida d’una cinquantena de vehicles que, del 1955 al 1980, van participar en la històrica cursa monegasca, el Ral·li Monte-Carlo del Campionat del Món de Ral·lis.

  Més informació

 • Com uniries tecnologia i esport?

  Barcelona demana a la ciutadania idees sobre com poden ajudar les noves tecnologies a la pràctica esportiva.

  Participa

 • Nou web Dones i Esport

  El nou espai en línia vol donar visibilitat a l’esport femení i a les iniciatives que s’ocupen de promoure’l, com el premi Dona i Esport o els quaderns Dones i Esport, entre altres propostes.

  Vés al web

Actualitat

30/01/2015 - 15:11

L'Ajuntament de Barcelona estrena web sobre dones i esport

Esports. Al nou portal s’hi poden trobar notícies sobre esport femení, història, informació sobre el premi Dona i Esport i sobre el Quadern Dones i Esport, entre altres propostes de promoció de l'esport femení.

29/01/2015 - 17:59

Alta participació a la sessió presencial de noves tecnologies aplicades a l'esport

Esports. Gairebé un centenar de persones van participar al taller participatiu per aportar idees sobre al repte de millores esportives proposat per l'Ajuntament de Barcelona.

29/01/2015 - 11:17

El CEM La Bordeta estrena dues noves sales d’activitats

Esports. Les obres d’ampliació han permès fer créixer l’oferta de classes dirigides en aquests equipaments del districte de Sants-Montjuïc.

28/01/2015 - 15:44

Sortida del Ral·li Monte-Carlo Històric

Esports. Divendres 30 de gener a l’avinguda de la Catedral es concentraran els vehicles participants en aaquesta prestigiosa cursa automobilística de regularitat.

Llegir més