• El millor tennis femení, a la FedCup 2014

  El Centre Municipal de Tennis de la Vall d’Hebron serà l'escenari del partit entre les seleccions espanyola i polonesa en el marc de la fase eliminatòria de la Copa Federació de Tennis. Les entrades estaran a la venda, entre 7,50 i 25 euros, així com els abonaments per als dos dies.

  Més informació

 • Comença la campanya de vacances d’estiu

  Fins al 7 d’abril es pot recollir el número per al sorteig previ per determinar l’ordre d’inscripció al Campus Olímpia. Ja podeu consultar totes les activitats al web de Vacances d’Estiu.

  Accedeix al web

 • L’esport inclusiu en la competició escolar

  L’Eva té 8 anys, va amb cadira de rodes i juga al bàsquet en competicions escolars com una més de l’equip. Ella és l’exemple que l’esport no té barreres i que és a l’abast de qualsevol persona amb discapacitat.

  Vegeu el vídeo

 • Presentació de l'Institut Barcelona Esports

  La tinenta d'alcalde Maite Fandos us dóna la benvinguda al nou web i us presenta l'àrea en la seva totalitat.

  Benvinguda

Actualitat

15/04/2014 - 12:33

La FedCup 2014 porta el millor tennis femení a Barcelona

Esports. Aquest cap de setmana, el Centre Municipal de Tennis de la Vall d'Hebron serà l'escenari d'aquesta competició internacional.

15/04/2014 - 11:14

La USAP torna a l’Estadi Lluís Companys de Montjuïc

Esports. L’equip de la Catalunya Nord s’enfrontarà novament al Toulon aquest dissabte, 19 d’abril, en el marc de la Tercera Festa del Rugbi Català.

14/04/2014 - 08:00

L'esport a Barcelona és solidari

Solidaritat. El triatleta Daniel Duro recorrerà Catalunya amb bicicleta pels nens del Camerun i el centre esportiu Can Ricard organitza un triatló per recaptar fons per a la Fundació Arrels.

Llegir més