• Gaudeix del rugbi platja per la Mercè

  Aquest dissabte, 20 de setembre, la platja del Somorrostro serà l’escenari d’aquest torneig que, per cinquè any consecutiu, ofereix una competició de rugbi platja en les categories infantil i escolar.

  Més informació

 • Torna el cicle Barnatresc

  Després de la pausa de l’estiu, el cicle de caminades urbanes reprèn l’activitat amb la Caminada de Sants. Tindrà lloc el diumenge 21 de setembre.

  Vés al web

 • Ciutat de Barcelona de Futbol Sala ACELL - Special Olympics

  El CEM Mundet serà l'escenari, els dies 20 i 21 de setembre, d'aquest trofeu internacional. Les seleccions de Catalunya, França, Balears i un equip italià, el Cagliari Calcio, hi participaran.

  Més informació

 • Vòlei platja a la Nova Icària

  La platja barcelonina oferirà, els dies 20 i 21 de setembre, el Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona, en què participaran una dotzena d’equips en categoria masculina i femenina.

  Més informació

 • Esteu preparats per al Fitness Day?

  Ja us podeu inscriure gratuïtament en la sessió multitudinària de fitness al carrer del proper 21 de setembre.

  Inscriviu-vos aquí

 • La Cursa de la Mercè obre inscripcions!

  La prova atlètica de la Festa Major de Barcelona tindrà lloc el proper 28 de setembre a les 9.30 hores. Hi ha 18.000 places disponibles. No us quedeu fora, inscriviu-vos ara!

  Vés al web

 • Barcelona és estiu

  Durant els mesos de bon temps, la capital catalana viu l’esport a l’aire lliure, especialment a les platges, amb més espais per a l’activitat esportiva i més accessibles, i les piscines descobertes.

  Més informació

Actualitat

18/09/2014 - 17:39

Els ‘Ciutat de Barcelona’ celebren la Mercè

Esports. El vòlei platja i el futbol sala són els trofeus internacionals que tindran lloc aquest cap de setmana de la Mercè.

15/09/2014 - 17:11

Prepareu cames!

Esports. Aquest diumenge 21 de setembre se celebra el Fitness Day, la gran classe d'activitat física dirigida al carrer. La inscripció és gratuïta i oberta a persones de totes les edats.

18/09/2014 - 13:51

Caminada de Sants

Esports. El cicle Barnatresc torna de vacances d’estiu per la Mercè. I ho fa amb la Caminada de Sants, que se celebrarà aquest diumenge, 21 de setembre.

18/09/2014 - 10:58

Últims dies per inscriure's a la Cursa de la Mercè

Esports. Aquest dissabte 20 de setembre es tanca el període d'inscripcions a la Cursa de la Mercè. Fins al moment, més de 16.000 persones ja s'hi han inscrit.

Llegir més