• Sorteig pels Campus Olímpia

  Aquest any la recollida del número per al sorteig de les places pels Campus Olímpia es podrà tramitar tant online com presencialment, a partir del 15 de març i fins el 15 d’abril.

  Més informació

 • La Setmana Santa, als patis escolars oberts

  La iniciativa municipal, a part d’oferir un espai públic de jocs per a infants i famílies, ofereix activitats lúdiques de diferents tipus per aquestes vacances.

  Més informació

 • Nou web Dones i Esport

  El nou espai en línia vol donar visibilitat a l’esport femení i a les iniciatives que s’ocupen de promoure’l, com el premi Dona i Esport o els quaderns Dones i Esport, entre altres propostes.

  Vés al web

 • Com uniries tecnologia i esport?

  Barcelona demana a la ciutadania idees sobre com poden ajudar les noves tecnologies a la pràctica esportiva.

  Participa

Actualitat

31/03/2015 - 09:00

El tercer parc esportiu urbà de Barcelona, a punt

Esports. Amb el nou espai a Via Favència, el consistori ja haurà construït els tres nous espais que s’havia compromès a construir durant aquest mandat per a la pràctica d’esports urbans.

30/03/2015 - 16:52

Barcelona obre l’Oficina d’Atenció als Clubs Esportius

Esports. Estarà gestionada per la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) i entrarà en funcionament a l’abril.

30/03/2015 - 15:11

Els jardins de Càndida Pérez estrenen circuit esportiu

Esport. L'Eixample estrena el tercer circuit esportiu en interiors d'illa. Es pot realitzar de manera autònoma o amb classes dirigides amb inscripció als espais de gent gran corresponents.

30/03/2015 - 13:53

Barcelona acollirà per segon any consecutiu la final de l'ISU Grand Prix de patinatge sobre gel

Esports. L'edició 2015 es disputarà del 10 al 13 de desembre i hi tornaran a prendre part els sis millors esportistes que aconsegueixin la classificació durant les proves de l'ISU Grand Prix, tant en la categoria sènior com en la...

Llegir més